Werkwijze Borstvergroting Eindhoven

Verschillende fasen van het traject

Bent u nog steeds voornemens om een borstvergroting te nemen? En woont u in de buurt van Eindhoven of bent u bereid om naar Eindhoven te reizen voor uw borstvergroting? Dan nodigen wij u van harte uit in onze borstvergrotingskliniek. Op deze pagina vindt u voornamelijke praktische informatie over het borstvergrotingstraject en de plastisch chirurgische ingreep. Wij willen u vragen om deze informatie door te nemen alvorens contact op te nemen, want allicht dat enkele van uw vragen beantwoord worden.

Intakegesprek met Borstvergroting Eindhoven

Het traject begint altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek legt één van onze experts de hele procedure in detail uit. Ook heeft u alle mogelijkheden om vragen te stellen en opmerkingen Borsmaken. Tevens maakt u uw wensen kenbaar betreffende uw gewenste cupmaat en voorziet onze plastisch chirurg u van adviezen hieromtrent. Ons doel is namelijk om een grootte na te streven die past bij uw postuur, waardoor de borstvergroting een natuurlijk resultaat oplevert. Het intakegesprek heeft natuurlijk geen tijdslimiet, het gaat erom dat u na afloop met zekerheid weet of u al dan niet een borstvergroting wilt, dat u op de hoogte bent van de risico’s en complicaties, dat u weet hoeveel het u zal kosten en dat u – uiteraard – zeker weet welke cupmaat u wilt. Als u na afloop van het intakegesprek wenst door te gaan met de borstvergroting, dan plannen we graag een afspraak in bij onze borstvergrotingskliniek in Eindhoven.

De behandeling

De borstvergroting wordt normaliter in dagbehandeling verricht. U wordt een uur voor de operatie verwacht. In dat uur maakt u kennis met uw verpleegkundige en krijgt u nogmaals uitleg over het precieze verloop van de operatie en de nazorg die u van Borstvergroting Eindhoven krijgt. Dan wordt u naar uw kamer gebracht, waar de behandeld plastisch chirurg de operatielijnen op uw borst tekent, u medicijnen toegediend krijgt tegen de pijn en onder narcose gebracht wordt. Na de behandeling blijft u een paar uur in de borstvergrotingskliniek. Uw verpleegkundige zal regelmatig bij u langskomen om te kijken hoe het met u gaat.

Nazorg van Borstvergroting Eindhoven

Voordat u vertrekt wordt een controleafspraak met u gemaakt en wordt er een recept voor littekencrème uitgeschreven. Tijdens deze controle worden eventuele hechtingen verwijderd, gekeken hoe uw wonden genezen en bepaald of u kunt beginnen met het gebruik van de littekencrème. Ook wordt er natuurlijk gevraagd hoe u zich voelt. Als u in de tussentijd een vraag heeft, of het gevoel heeft dat u langer last heeft dan verwacht, bel Borstvergroting Eindhoven dan direct op.

Resultaat | Borstvergroting Eindhoven

Wilt u direct een intakegesprek plannen, zodat wij dit traject voor u in gang kunnen zetten? Neem dan contact met ons op. Eén van onze werknemers zal uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Schroom ook dan niet om het contactformulier in te vullen, te emailen of te bellen. Wij staan u graag te woord.